Vertaal

dinsdag 6 mei 2014

Leuk om hier , zie kopfoto , de zomer door te brengen......, máár......

..........er is al  , als standaard , véél  , maar om er je * huis * van te maken moet er toch nog het nodige verplaatst worden !  Denk alleen al even aan de quiltspullen , naaimachine , borduurunit enz. !
Je etensvoorraad , de inhoud van de koelkast en ga zo nog maar even door !
Dit jaar zorgden wij alleen voor het klaarzetten in de gang. Het gezin van onze jongste zoon zorgde voor het vervoer van de hele zaak  en het einddoel  :  alles in de caravan zetten ! En ik bracht later alles op zijn plek .  Wat een makkie ! Heerlijk.
                                                       

5 opmerkingen:

 1. Op die manier heeft iedereen plezier in het verhuizen, toch?? Is toch heerlijk dat ze jullie zo hebben geholpen. Al dat gesjouw, dat moet je niet meer hebben. Dus jullie zitten weer lekker op je zomerstek!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog even en dan gaan wij ook weer voor een week of 8 naar Twente. Ook een kleine volksverhuizing ieder jaar. Veel plezier daar, groetjes, Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is niet gek dat jullie niet zo hoeven te sjouwen.Leuk om de foto te zien, ben benieuwd of we het herkennen. Tot gauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helemaal goed die hulp bij verhuizing. Ik hoop dat jullie een fijne zonnige zomer zullen hebben daar. Vandaag is het hier pet en regent het cats and dogs.....maar ons rondje hebben we gelopen! (laatste dag van mijn vakantie)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alles opgeruimd en het mooie weer komt eraan, genieten dus.

  BeantwoordenVerwijderen