Vertaal

maandag 17 maart 2014

Ieders grootste bezit : gezondheid.............

............wil toch  wel  eens mankementen vertonen . Soms ook die hieronder beschreven worden ..........


Lees iets naders over deze vrij jonge stichting met opmerkelijke resultaten ,op de site.


6 opmerkingen:

 1. Zonder antidepressiva zou mijn leven een hel zijn, Ik heb een aantal jaren ook afgebouwd, maar binnen een paar weken kwam de hel weer terug. IK bouw daarom ook nooit meer af, ondanks alle vervelende bijwerkingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tja, dan houdt het op Ans ! Jammer, vervelend, sterkte . R.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heftig, hoor!! Heb ook weleens een korte periode iets dergelijks gebruikt. Had gelukkig nauwelijks bijverschijnselen en ben er heel snel weer mee gestopt.... ik heb de pest aan pillen slikken, in alle opzichten, zelfs een paracetamolletje vind ik al teveel, maar doe dat uiteraard weleens. Moet erbij zeggen dat ik wel een gezonde ouwe vrouw ben. Groet, Rya

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Even reageren op Rya: ik vind het heerlijk om te lezen dat je een 'gezonde ouwe vrouw' bent! Ik denk dat jij wel rijk bent aan een beetje gezonde zelfspot. En humor.
  Maar sommigen, zoals Ans, hebben een aanvulling nodig. En dan ben je toch blij dat dat er is. Toch geloof ik inderdaad dat er heel veel mensen zijn die antidepressiva gebruiken en dat eigenlijk niet nodig is. Moeilijk terrein.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Chris, ik ben er van overtuigd dat er mensen zijn voor wie de pot met pillen een uitkomst is en die moeten ze dan ook voorgeschreven krijgen. Ik ben blij ze niet nodig te hebben.
   Overigens ageerde ik niet tegen Ans, hoor.
   Maar jij mag me op mijn nummer zetten.
   Groet, Rya, Rotterdam

   Verwijderen
 5. Je kunt je nog zo voornemen om niet te "slikken" (en het gaat hier niet alleen om anti-depressiva!), maar als het niet gaat dan zijn er gelukkig andere (medicinale) mogelijkheden.
  Maar ik wil graag weten waar Jelmer in dit plaatje past Rini? Familie wag ik aannemen??

  BeantwoordenVerwijderen