Vertaal

zondag 25 augustus 2013

Siep , weer wat opgeknapt terug naar huis !

Siepje is het konijn van onze jongste kleindochter .Siep is een Dwergkonijntje . Hij was er wat minnetjes aan toe en daar hij, als de familie op vakantie gaat altijd bij ons op de camping is, en daar kwam hij altijd fleurig van terug , was het kuuroord snel gemaild ! . Zodoende kwam Siep begin mei bij ons .
Ach , het is een klein kunstje voor ons ,want wij hebben er de tijd voor om blad van de paardenbloem te zoeken en te snijden . Het diertje bij mooi weer op het gras te laten lopen ..... .
 
Hij was ook bar in de  rui en ik denk dat je dan als konijn , altijd aanwezig hardvoer  lekker vindt maar ook paardenbloemblad niet slecht vindt .
Het is een keer gebeurd dat de regen ons belette om vers blad te gaan halen , toen namen we gewoon de auto!
Niet normaal ! maar daar ben je opa en oma voor !
 
 
 

7 opmerkingen:

 1. Haha, hoe ouder hoe gekker, maar ik kan het me helemaal voorstellen dat je dat doet. Je laat zo'n beestje toch ook niet verpieteren!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Of het nu een kind of een diertje is,we zorgen toch voor ze, een kind laat je toch ook geen honger lijden,
  Jullie zijn super opa en oma
  Fijne week groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn Moeder was indertijd ook de oma van mijn eerste hond, Jora. Als ik zei: "Kom, we gaan naar oma" begon ze te kwispelen. Ach, dat is lang geleden... zucht... mijn Moeder is in 1987 overleden. Gek dat sommige herinneringen die leuk zijn, ook pijn kunnen doen.
  Zorg maar goed voor het kleine beestje. Ze verdienen het om verzorgd, geknuffeld en geaaid te worden.
  Groet, Rya

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Natuurlijk doe je dat als opa en oma, haha. Gewoon in de regen met de auto wat paardenbloemenblad gaan halen. Heel natuurlijk.... Dat is toch heerlijk om te doen, vooral als je ziet dat zo'n diertje weer opknapt en je in gedachten al het blije toetje van je kleinkind ziet.
  Blijven jullie daar nog lang?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Daar ben je opa en oma voor: voor de verwennerij!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. HEEEEEL normaal, Rini. Wij hebben ook al van allerlei dieren Oma en Opa mogen zijn. Toch geloof ik dat ik liever met de auto op paardenbloemenjacht ga dan een half jaar gedwongen meerdere malen per dag in weer, wind en hitte een hond te moeten uitlaten....... Maar ja, ook dat had zijn leuke kanten....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo zie je maar weer Rini, aan al die andere Opa's en Oma's......
  ze snappen het helemaal!
  Niks geks aan! Gewoon lekker blijven doen. Heeft Siep al geboekt voor volgend jaar bij jullie? Vast!

  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen