Vertaal

vrijdag 14 juni 2013

Vlag uit - schooltas er ook bijhangen !

 
Onze kleindochter ( van de zwart/witte Quilt en Uil ) is voor haar VMBO-theoretische vakken vakken (Mavo ) geslaagd ! Hoera !
 
 
 

Met sept. gaat ze de opleiding MBO-mediavormgever  volgen .

5 opmerkingen:

 1. Han harte gefeliciteerd!!!!
  Fijn! (en ik hoorde ook nog met prachtige cijfers!)
  Dat heeft ze goed gedaan zeg!

  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hartelijk gefeliciteerd! Heerlijk hè, om zo met de kleinkindjes te kunnen en mogen meeleven.
  Voor kleindochter een fijne vakantie en veel succes op de vervolgopleiding straks. En voor Ouders en Grootouders een dikke zucht van opluchting... lekker ontspannen.
  Groet, Rya Lucas

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel !Het is inderdaad blijdschap voor heel de familie .En voor haar een heerlijke vakantie en straks verder met haar toekomst en mogelijkheid tot zelfstandigheid .Kwam je bij mij op mijn blog via Willeke?
   groetjes van Rini.

   Verwijderen
  2. Natuurlijk...hoe anders?...Ik surf vaak van de ene blog naar de anders site van quiltsters; ik bewonder zeer de mooie en ingewikkelde dingen die ik zie. Willeke reageerde een poosje geleden op een comment van mij en zij wees mij op jouw blog, dus....gehoorzaam als ik ben... Ik zou op alles kunnen reageren, ware het niet....
   maar zo'n slagen van een kleindochter vind ik super, dus schrijf ik een comment. Ik ben altijd lang van stof (vraag maar aan Willeke) ik kan eindeloos over van alles en nog wat schrijven en filosoferen. Maar zo kwam ik op jouw blog en zo zette Willeke mijn creaties op haar blog.
   Dag Rini, tot een volgende keer. Groet, Rya Lucas

   Verwijderen